Руслан Махов

Руслан Махов став режисером-постановником проекту «Голос країни-8» на «1+1»!

Цієї неділі, 28 січня, о 21:00 на телеканалі «1+1» відбудеться прем’єра восьмого сезону успішного вокального проекту «Голос країни», за учасниками якого з року в рік стежать мільйони глядачів біля екранів. Зірковими тренерами сезону стали Тіна Кароль, Потап, Джамала і Сергій Бабкін, ведучими – Юрій Горбунов і Катя Осадча, а режисером-постановником нового сезону – іменитий хореограф Руслан Махов.

Руслан Махов – володар нагороди “Хореограф року” за версією головної музичної премії України, відомий своїми роботами з MONATIK, Время и Стекло, ALEKSEEV, Макс Барських, MOZGI та іншими популярними артистами. Серед проектів, над якими працював Махов: премія «M1 Music Awards», «Євробачення – 2017» і «Танці з зірками», а також продюсування першого в Україні підліткового бойз-бенду Dside Band, який стрімко набирає популярність.

Читайте також: Артем Гагарін буде вести backstage проекту «Голос країни 8»

Запрошення на посаду режисера-постановника проекту від «1+1 Продакшн» Руслану надійшло після успішної співпраці з каналом по проекту «Танці з зірками», який отримав високі рейтинги телепереглядів. «Голос країни-8» стане першим телепроектом, над яким Махов працюватиме не як хореограф, а як режисер.

Руслан Махов на презентації проекту «Голос країни-8» фото

У новому сезоні Руслан обіцяє унікальні номери, інноваційні сценічні прийоми, а також додає:

«Голос країни» для мене – це новий виклик собі самому і своїм можливостям. Я вперше буду режисирувати телевізійний проект такого масштабу, це велика честь і відповідальність. Я вдячний «1+1 Продакшн» за виявлену мені довіру, і постараюся виправдати всі очікування.

Проект дивляться мільйони глядачів, і основне завдання, яке я ставлю – донести телеглядачам голос кожного учасника в унікальному оформленні. Ми працюємо над тим, щоб ідея, з якою кожен вокаліст прийшов на проект, не загубилася, а була правильно представлена. Працюємо над створенням особливих, свіжих номерів і постановок, і я буду радий, якщо глядачів вони не залишать байдужими».

Перший ефір “сліпих прослуховувань” восьмого сезону головного вокального проекту України глядачі побачать 28 січня о 21:00 на телеканалі «1+1».