Цього літа спостерігається аномальна спека, люди буквально знемагають від спеки не тільки на вулиці, але й у себе вдома та на роботі. Рятівне рішення в такій ситуації — покупка якісного та надійного кондиціонера.

Сьогодні на ринку представлено багато приладів від десятків брендів. Вони відрізняються габаритами, технічними параметрами, способом установки, функціями та системою управління. У статті ми розповімо детально про найкращі, на нашу думку, моделі інверторного типу.

1. Idea Sardius IPA-09HR-FN8 ION

Спліт-система від надійного виробника Idea з популярної серії Sardius. Кліматична установка потужністю 2,5 кВт оснащена рядом передових технологій. Корпус виготовлений з екологічно безпечних матеріалів, використаний фреон не руйнує озоновий шар. Вона може працювати в режимі «обігрів» при температурі за вікном до –20 °С.

Модель належить до топового класу енергоспоживання A+++. Для безшумної роботи в нічний час реалізовано режим «Тиша». У конструкції передбачено спеціальний піддон для стікання конденсату, що утворився після відтавання теплообмінника. У каталозі онлайн-магазину побутової техніки алло.юа є кондиціонери Idea з різними характеристиками.

2. Gree GWH09AAB-K6DNA5C/A1C Wi-Fi

Ще один надійний інверторний кондиціонер типу спліт-система. У ньому доступний стандартний набір функцій для забезпечення комфорту в житлових приміщеннях. Як холодоагент використовується безпечний інертний газ R-32.

Прилад може нагрівати повітря навіть коли температура на вулиці опускається до –15 °С, оскільки у зовнішній блок вбудовано захист від замерзання. Теплообмінник захищений від забруднень, грибків та цвілі спеціальним покриттям Blue Fin. Є варіація з модулем Wi-Fi для віддаленого управління роботою з мобільних пристроїв.

3. TCL TAC-09CHSD/XA82I Black Inverter R32 WI-FI Ready

Популярна модель з високотехнологічної лінійки Black Inverter з максимальною потужністю 2,5 кВт. Клас енергоефективності A+++ гарантує низькі витрати електроенергії. Цей настінний кондиціонер — хороша альтернатива обігрівачу в холодний сезон (працює при температурах до –30 °С).

Функція самоочищення відмінно справляється зі своїм призначенням. Інверторний компресор працює досить тихо і дозволяє швидко досягти бажаної температури в приміщенні.

4. Olmo Premion OSH-09FWH

Кондиціонер Premion OSH-09FWH від Olmo — підходящий варіант не тільки для житла, але й для офісів. Прилад працює в широкому температурному діапазоні: від –25 до +45 °C. Є чотири базові режими: «охолодження», «обігрів», «вентиляція», «осушення повітря».

Є функція автоматичного перезапуску після аварійного вимкнення (RELOAD) та розумний таймер (Clever TIMER) для програмування роботи. Елегантний корпус виконаний з міцного ABC-пластику. Технологія SMART FLOW забезпечує ефективне охолодження приміщення, запобігаючи виникненню небезпечних для здоров’я протягів.