26 вересня Київ відчув справжню музичну магію — YOGEN провів свій перший великий сольний концерт, який пройшов з аншлагом і подарував глядачам цілу хвилю емоцій та енергії. Артист не відпускав уваги публіки протягом усього виступу, запалюючи їх з першого акорду і до самого фіналу.

«Цей вечір був неймовірним! Я відчував кожну хвилю підтримки від глядачів. Ви зробили цей концерт особливим!» — поділився YOGEN.

Організацією концерту займалося Soloviov concert agency під керівництвом  Оксани та Андрія Соловйових. Вся музична частина була їхньою роботою. Режисеркою ж стала Євгенія Короленко, що створила вражаючу шоу-програму за участю живого бенду і балету «GENIUS». Особливою окрасою сцени стала яскрава мікрофонна стійка, що сяяла різними кольорами.

Одразу після кількох перших пісень зала вже не могла всидіти на місцях. Люди танцювали та підспівували разом із артистом. Особливою подією вечора стала презентація нового треку «Не така як всі». Незважаючи на те, що пісня звучала наживо вперше, на другому приспіві публіка вже підспівувала.

«Я можу з впевненістю сказати, що цей вечір не забуду ніколи. Це було щось по-справжньому магічне», — зазначає YOGEN.

Серед запрошених зіркових гостей концерту були мастодонти українського шоубізу: саундпродюсер Вадим Лисиця, актор Павло Вишняков, співачки Анастасія Кожевнікова та Наталя Морозова, Swoiia, популярний музичний критик Ваня Расел і Андрій Сторож із гурту «Авіатор», экстрасенс Макс Гордеев.

Кульмінаційним моментом стало те, що публіка просто не відпускала YOGEN зі сцени. Після завершення основної програми зал вибухнув оваціями і замість звичної однієї пісні на біс, YOGEN виконав серію.

«Це лише початок. YOGEN показав, що здатен на більше і ми вже готуємо нові сюрпризи для його шанувальників,» — зазначив Андрій Царьонок, PR-менеджер артиста

Концерт YOGEN став справжнім святом для шанувальників, а цей виступ залишиться у пам’яті кожного присутнього надовго.