Колишнього вокаліста гурту One Direction Ліама Пейна знайшли мертвим в аргентинському Буенос-Айресі. 31-річний чоловік впав з балкона свого номера на третьому поверсі в готелі.

За інформацією Reuters, тіло музиканта виявили у внутрішньому дворику готелю. Детальнішої інформації щодо обставин смерті Ліама немає.

Поліція приїхала в готель у середу вдень після повідомлення про агресивного чоловіка, який, ймовірно, був під впливом наркотиків або алкоголю. Цю особу ідентифікували як Ліам Пейн.

Раніше співак неодноразово говорив про свої проблеми з ментальним здоров’ям і вживання алкоголю, щоб впоратися з тиском слави.

До Аргентини Пейн прибув на концерт свого колишнього колеги по гурту One Direction Найла Хорана, який відбувся 2 жовтня.

Чим відомий Ліам Пейн

Юнак вперше з’явився на публіці у 2008 році. Він брав участь у британському шоу The X Factor. За два роки Ліам повернувся на шоу, де його з чотирма іншими учасниками — Найлом Хораном, Зейном Маліком, Гаррі Стайлсом і Луї Томлінсоном в один гурт під назвою One Direction. 1D дійшли до півфіналу проєкту.

Гурт здобув світову популярність та проіснував до 2016 року. Надалі усі його учасники розпочали сольну кар’єру.