Близько 7 років тому українська співачка Гайтана поставила свою музичну кар’єру на паузу. Відтоді артистка вперше прокоментувала причину свого зникнення.

На своїй сторінці в Instagram Гайтана опублікувала чорно-білі фото. У дописі співачка пояснила, що не могла співати та створювати нову музику.

Мені потрібна була повна тиша, щоб знову навчитися по-справжньому чути себе.
Намагаючись зібрати себе докупи, наче пазл із, здавалося б, загубленими шматочками, я шукала своє місце в цій новій реальності, – розповіла Гайтана.

Під час паузи співачка прагнула знайти сили, щоб повернути впевненість у завтрашньому дні та підтримувати своїх близьких, особливо доньку.

Гайтана поділилась, що знаходилась у пригніченому стані декілька місяців. Подолати важкий період їй допомогла тиша – “я знову відкрила в собі бажання жити і творити.
Дайте собі час, знайдіть тишу навіть у хаосі”, поділилась співачка.

Нагадаємо, нещодавно Гайтана оголосила про своє повернення на велику сцену. Вона представила альбом “Сонце в тобі”, до якого увійшли старі пісні та дві нові композиції. Минулий альбом співачки побачив світ у 2014 році, після чого Гайтана оголосила про творчу паузу.