22 грудня у столичному ресторані Чайхона Gold, що знаходиться у відомому та модному Arena City відбувся конкурс краси Miss Grand Beauty 2020.

Дівчата в образах від українських дизайнерів змагались за титул найкрасивішою та наймудрішої королеви України. Ведучими вечора стали Ксанті та Андрій Карпов. Пригощали смачними напоями Marengo та Коблево, тому настрій гостей вечора був відмінний, а створювали позитив такі артисти як Микита Горюк, Ксанті, група Colla, Vasko, Ігор Мізрах, Eugenia Scarlett.

Вечір був сповнений драйву та енергії. Подарунки для красунь надали наші партнери: Михайло Поживанов, Міжнародний Європейський університет та Марина Корнієнко, що очолює громадську організацію «Український національний конгрес жінок». Переможницею конкурсу стала дівчина під номером 5 — Ніла Ліпська.

Чарівна передноворічна атмосфера Чайхона Gold та смаколики від шеф-кухаря зробили вечір ще яскравішим, а поважне та непідкупне жюрі, до складу якого увійшли Алекс Ленартс, Марина Корнієнко, Ірина Кірієвська, Любов Березорудська, Нунне Волкова, Олена Адамець, Інеса Баланчівадзе-Звінська та Мерза Ярослав допомогли зробити це свято справжньою світською вечіркою, де панував дружній та творчий настрій.

Фото: Лидия Тропман