Сьогодні цілий день обговорюють бренд Victoria’s Secret. Воно й не дивно, адже один з найпопулярніших брендів вперше за шість років провів свій легендарний показ. Але є ще один привід згадати VS.

Видавництво #книголав анонсувало вихід книги «Selling Sexy: Victoria’s Secret and the Unraveling of an American Icon» українською мовою. Американські фешн-журналістки Лорен Шерман та Шанталь Фернандес розповіли історію бренду, а також цікаві деталі, що зазвичай залишаються залаштунками.

У 1984 році власники були змушені продати компанію роздрібному магнату Лесу Векснеру. Згодом більшість бюстгальтерів, куплених у США, буде продана саме цим брендом. Однак це не можна порівняти з тим впливом, який бренд мав на культуру в цілому, визначаючи, що означає виглядати щасливою, успішною, а головне — сексуальною сучасною жінкою для цілого покоління споживачів по всьому світу, – розповідають у видавництві.
Водночас популярність Victoria’s Secret не могла бути вічною – бренд поплатився за небажання розвиватись разом із культурою. А його власник опинився під слідством ФБР через свої звʼязки зі торговцем людьми. Нині ж Victoria’s Secret намагається відновити свою репутацію та зберегти значний вплив на споживачів.
Вихід книги запланований на 2025 рік.
Раніше ми розповідали, що велике повернення Victoria’s Secret Fashion Show 2024 видалось не вдалим. За що критикують бренд – в нашому матеріалі.