Відзавтра, 23 жовтня, в українських кінотеатрах розпочнеться оновлення розкладу. Тож у прокаті з’являться нові фільми.

Ми зібрали найцікавіші прем’єри цього тижня. Тому, якщо ви не планували провести вихідні у кінотеатрі, будьте обережні – є імовірність, що ви передумаєте!

Веном: Останній Танець

Жанр: фантастика, екшн
У кіно з 23 жовтня

Фантастичний бойовик та трилер став третім фільмом про Венома. Події Останнього танцю розгортаються у кіновсесвіті Людини Павука, де журналіст-розслідувач Едді Брок сам того не бажаючи став єдиним на Землі носієм інопланетної форми життя…

Час жити

Жанр: драма, мелодрама
У кіно з 24 жовтня

Перспективна шеф-кухарка Алмут випадково збиває машиною Тобіаса. Ця аварія кардинально змінює життя двох молодих людей, і стає початком неймовірного роману, який вкотре доводить, що кохання подекуди об’єднує абсолютно несхожих між собою людей.

Жага до життя

Жанр: горор, трилер
У кіно з 24 жовтня

Айріс була у розпачі та скорботі, коли на її шляху трапився Річард. На відміну від розгубленої жінки він прекрасно розумів чого він хоче. Річард – досвідчений та холоднокровний вбивця. Чоловік ввів своїй новій жертві особливий паралізуючий препарат.

Перші 20 хвилин після введення Айріс могла рухатися і Річард дозволив їй спробувати втекти. Однак з кожною хвилиною її тіло ставало все менше слухалось, аж поки дівчина повністю не втратила контроль.

Пташина скеля

Жанр: пригоди, сімейний, комедія
У кіно з 24 жовтня

Уна — маленька іпатка, морська пташка, яка живе на острові разом зі своїми друзями. Разом вони допомагають дорослим оберігати єдине яйце, знесене на острові цього року. Та одного разу воно загадково зникає, а на острів насувається шторм. Тепер друзі мають розшукати яйце — до того, як розпочнеться негода.

БожеВільні

Жанр: трилер, драма
У кіно з 27 жовтня

1970-і роки. Андрій Довженко – молода, творча, волелюбна людина, стикається зі страшною правдою. Отримавши за любов до забороненої в СРСР західної рок-музики, клеймо «антирадянський елемент» і потрапивши в лещата жорстокої радянської системи, він з’ясовує, що  більшість обвинувачених за такою ж статтею, відправляються не до в’язниці, а до психіатричних лікарень спеціального типу, отримуючи як вирок, вигаданий в кабінетах КДБ, діагноз «млявоплинна шизофренія». Андрій потрапляє у справжнє пекло каральної психіатрії. Перед ним постає непростий вибір – співпрацювати з КДБ і повернутися до сім’ї  чи кинути виклик системі, ставши на шлях боротьби із нею.

Це лише початок прем’єр на українських екранах. Але про інші новинки ми поговоримо наступного тижня, коли наблизиться дата їх виходу.